Nieuws

SEPPR kunt u via onze website bestellen maar is vanaf heden ook te koop via bol.com! 

 

SEPPR is aanwezig op de SENIORENBEURS 25-04-2019; DIEKMANHALLEN in ENSCHEDE

Wilt u de SEPPR zelf bekijken en/of testen kom dan op WOENSDAG 25 april 2019 naar de seniorenbeurs in de Diekmanhallen in Enschede. Het SEPPR-team staat voor u klaar om te woord te staan en vragen te beantwoorden. Hopelijk tot ziens!

 

 

Artikel Huis-aan-huis, publicatiedatum 06-12-2018;

Nieuw artikel over de SeppR in de krant; ’Enschedese uitvinding: twee soorten afval in 1 rolcontainer’... lees meer

https://www.huisaanhuisenschede.nl/nieuws/zakelijk/579131/enschedese-uitvinding-twee-soorten-afval-in-een-rolcontainer-?redir

 

'De Boeskool is Lös' 2018, weer een geslaagd evenement voor iedereen! 

27-08-2018

Het was weer een fantastische en geslaagd evenement. 6 dagen lang feest met muziek, braderie, straattheater en nog veel meer. Het was een feest voor iedereen! Plezier en vertier op maat voor alle leeftijden.
Ook de SeppR was een groot succes, veel belangstelling en enthousiasme. Dank aan het hele team voor de inzet en de vele gezellige mensen die een SeppR hebben gekocht zodat ze ook op een eenvoudige manier afval scheiden, het milieu een handje helpen en ook nog geld besparen.


  

ZONDAG 2 SEPTEMBER STAAN WE OOK OP DE ZOMERFEESTEN IN ENSCHEDE (Pathmos). Lees deze week meer.....

 

DE NIEUWE SITE VAN SEPPR.NL IS ONLINE!

01-08-2018

SeppR staat ook op het evenement DE BOESKOOL IS LÖS in OLDENZAAL! 
Er geldt een speciale Boeskool aanbieding indien u de SeppR op de Boeskool aanschaft.

Naast contante betaling kunt u ook per pin betalen en bespaart u ook nog eens de verzendkosten! Echter nog belangrijker...... u bespaart met de SeppR geld, voorkomt u ongedierte overlast en spaart en helpt u het milieu!

Kom naar het gezellige evenement Boeskool is Los met veel leuke kramen, optredens en muziek van 21 t/m 26 augustus 2018 in Oldenzaal en bezoek de stand van de SeppR. Graag tot ziens!

 

01-08-2018

We hebben veel tijd en moeite gestoken in een nieuwe en moderne webshop met alle (technische) mogelijkheden van nu zodat wij weer voor u klaar kunnen staan in de komende jaren.

U kunt ons bereiken via de telefoon, website of mail. De artikelen zijn ruim op voorraad en snel leverbaar. Uiteraard kunt u de artikelen ook bij ons in Enschede/ Oldenzaal afhalen.