Geschiedenis

Wij kunnen met trots zeggen dat er mooi Twents product op de markt is gezet.
Bedacht, ontworpen en vervaardigd door 4 Tukkers uit het Twentse bedrijfsleven. Het product is geheel vervaardigd in Nederland en wel bij een Twents bedrijf gespecialiseerd in het vervaardigen van kunstoffen.
 

SeppR is een nieuwe onderneming echter onder leiding van ondernemers met jarenlange ervaring.
Het idee van de SeppR is ontstaan om op een eenvoudige wijze afval te kunnen scheiden met het doel om het milieu te helpen. Bij aanvang ging het alleen om plastic apart in te zamelen. U herkent het vast wel, ergernis van overal zakken met gescheiden plasticafval in een hoek, aan een haak of spijker, in de berging of garage. En dan hebben we het nog niet eens over nare geurtjes, stankoverlast en ongedierte die in de zakken kruipen of aan de zakken knagen.


4 Jaar geleden heeft 1 van de 4 ondernemers een ergenis uitgewerkt in een idee. Het begon met het maken van een prototype frame in hout en dit is getest door diverse huishoudens en een aantal bedrijven. Door de enthousiaste reacties van deze bedrijven en personen hebben wij besloten om het idee om te zetten in daden.............. Het ontstaan van de SeppR is een feit.


Met een team hebben we de SeppR doorontwikkeld en geëngineerd totdat wij uiteindelijk tot het huidige eindproduct zijn gekomen. De SeppR is door de constructie, het materiaal en sterkteberekeningen voor meerdere doeleinden te gebruiken. Onder andere, bijvoorbeeld voor het verzamelen van plastic, restafval, baby,- kinder,- en incontinentie luiers. De SeppR is zo ontwikkeld dat deze zowel in een Otto, Kliko, Sulo en/of een andere rolcontainer van 240 liter past. 


Met de SeppR kan iedereen eenvoudig en met succes afval scheiden, geld besparen en een bijdrage leveren aan het behoud van ons milieu! 

Afval scheiden met de SeppR loont!


Heeft u nog ideeën en/of suggesties laat het ons horen.