Betalen

 

BETAALGEMAK

Wanneer u bij SeppR uw online bestelling plaatst, is het mogelijk om op veel verschillende manieren te betalen. U kiest dus gewoon zelf uw vertrouwde methode waarmee u het liefst online betaalt. Mocht u vragen hebben over een betaalmethode, neem dan gerust contact op.

Om het gehele bestelproces zo transparant mogelijk te houden, verwerken we uw order zodra uw betaling is ontvangen. Achteraf betalen of op rekening betalen bieden we daarom niet aan.

 

VEILIG BETALEN

Betalingen aan SeppR worden afgehandeld door onze gespecialiseerde payment service provider Multisafepay. Dit betekent dat iedere transactie met de hoogste mate van beveiliging verwerkt wordt. Voor uw veiligheid gaan al uw gegevens via beveiligde verbindingen versleuteld met het SSL protocol.

 

BETAALMOGELIJKHEDEN


Vooruitbetaling

Maak uw betaling rechtstreeks over op onze bankrekening NL63ABNA0522376533. Gebruik uw bestelnummer als betalingsreferentie. Uw bestelling wordt pas verzonden als wij de betaling ontvangen hebben.

 

iDEAL

Internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. iDEAL is het online betaalsysteem ontwikkeld door de banken in Nederland. Betalen via iDEAL is veilig, simpel en snel online betalen in de vertrouwde omgeving van uw eigen bank. Alle gegevens staan al klaar en de betaling wordt direct uitgevoerd.

 

Bancontact/Mister Cash

Belgische klanten die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Mister Cash. U kunt betalen met een Bancontact / Mister Cash-kaart van de volgende banken: AXA Bank, BNP Paribas Fortis, CBC, Dexia, Fintro, ING, KBC, Record Bank en VDK Spaarbank. U betaalt in de vertrouwde omgeving van uw eigen bank.

 

SOFORT Banking

Met SOFORT Banking is het voor klanten uit vrijwel geheel Europa mogelijk eenvoudig te betalen met de eigen vertrouwde gegevens van internetbankieren. Een apart SOFORT account is niet nodig. Het is één van de populairste betaalmethodes in Duitsland en daarnaast beschikbaar in Oostenrijk, Zwitserland, België, Frankrijk, Nederland, Groot-Britannië, Italië, Spanje, Polen, Hongarije, Slowakije en Tsjechië.

 

Creditcard (Mastercard, Maestro en Visa)

Het is ook mogelijk om via uw creditcard van o.a. Mastercard, Maestro en Visa te betalen. Behalve het voordeel van het gemak voor u, is dit bij ons ook volledig veilig omdat deze worden behandeld door onze gespecialiseerde betalingsprovider Multisafepay. Ook wordt bij iedere transactie een controle uitgevoerd op mogelijke fraude zodat u altijd zorgeloos kunt bestellen.

 

PayPal

Met uw PayPal-account kunt u direct een online betaling uitvoeren. Een PayPal-rekening is een veilige en handige plek om uw betaalmethodes te bewaren en gebruiken. De betaling wordt online geautoriseerd, zodat u direct weer of de betaling is goedgekeurd.